İçeriğe geç

Basic Kalıp Nasıl Olur

Basit kalıp ne demek?

Basic tişört kesimi, vücudu sıkmayan ancak tüm vücut özelliklerine uyum sağlayan kesimleri ifade eder. Farklı vücut tiplerine sahip herkes basic tişörtlerle uygun ve şık kombinler yaratabilir. Üstelik konfordan da ödün vermek zorunda kalmazlar.

Basic kalıp mont ne demek?

Temel desen, moda ve giyim sektöründe belirli bir ürünün en temel ve basit biçimi için kullanılan bir terimdir. Bu terim, detaylar ve ekstralar olmadan basit ve faydacı tasarımları ifade eder. Bu tişörtler genellikle çok çeşitli renklerde mevcuttur ve bu nedenle her stile ve zevke uygundur.

Basic kumaş ne demek?

Giyim sektörünün vazgeçilmez bir unsuru olarak temel, gerçek anlamı; temel, temel, sade demektir. Adından da anlaşılacağı üzere temel parçalar aynı zamanda moda sektöründeki tüm modellerin de temelini oluşturur. Abartısız, sade ve çok yönlü kıyafetlere temel stiller denir.

Basic renk nedir?

Renkler: Temel kesimler için nötr ve düz renkler kullanılmıştır. Bu renkler farklı parçalarla kolayca kombinlenebilir ve zamansız bir görünüm sunar.

Basic beden nedir?

“Temel beden” farklı bedenlere uyan kıyafetlerin tanımıdır. Temel bir tişört farklı kişilerde aynı görünebilir ve aynı şekilde giyilebilir. Bu kesimlerin tercih edilmesinin bir nedeni de kolayca kombinlenebilmeleridir.

Basic kombin ne demek?

Kelimenin tam anlamıyla “ana, temel” anlamına gelen temel terimi, modada asla modası geçmeyen kıyafetleri tanımlamak için kullanılır. İster yaz ister kış olsun, kombinlerinizi tamamlayan parçalara dolabınızda yer açmalısınız. Bu şekilde kıyafetlerinizi kombinlemekte asla zorluk çekmezsiniz.

Basic anlami ne demek?

Türkçe-İngilizce sözlükte arama yapmak için tıklayabilirsiniz. (S). temel, esas, esaslı; (DSÖ).

Temel Basic ne demek?

Basic kelimesi İngilizcede “temel”, “ana” veya “basit” anlamına gelir. Moda endüstrisindeki karşılığı, günlük kullanıma uygun, sade bir tasarıma sahip ve konforu vurgulayan giysileri tanımlamak için kullanılır.

Basic sweatshirt nedir?

Giyim sektöründe “temel” kavramı yaygındır. Moda dünyasındaki tüm modellerin temelini oluşturan temel sweatshirt modelleri sade, sade ve her stile uyum sağlar. Rahatlık ve zarafetin ön planda olduğu temel sweatshirtler, vücudu sıkmadan hareket özgürlüğünü genişletir.

Basic fit kesim ne demek?

Basic fit gömlek ne anlama geliyor sorusuna gelince, gömleklerin vücut hatlarına göre düşük kesimli olmadığı, ancak giyilmesinin kesinlikle rahat olduğu söylenebilir. Basic fit gömleklerin dayanıklı ve yüksek kalitede kalması için uygun bakım önemlidir.

Basic oversize tişört ne demek?

Hemen hemen herkes istediği stilde ve bedende bir tişört bulabilir. Kilo sorunlarınız varsa veya “rahat, bol” bir stil tercih ediyorsanız, temel büyük beden tişört modellerinden birini tercih edebilirsiniz. Büyük beden tişörtler ile standart tişörtler arasındaki tek fark, göğüs ve bel bölgesinin daha geniş olmasıdır.

Klasik kalıp ne demek?

Regular fit pantolonlar, normal bel ölçüsüne sahip, kalçayı çok fazla vurgulamayan, belden bacaklara doğru düz kesimli pantolonlardır.

Basic kalip ne demek?

Temel uyumun ne anlama geldiği sorusu da sorulur. Temel uyum parçaları, hem uyum hem de kumaş açısından rahatlık isteyenler için ilk tercihtir. Temel tişörtler zamansızlığı ve rahatlığıyla etkileyicidir ve hemen hemen her kombinasyonla kolayca kombinlenebilir.

Basic gömlek nedir?

“Basic” kelimesi tam anlamıyla “basic” veya “simple” anlamına gelir. Moda dünyasında “basic” kelimesi basit ve zamansız parçaları ifade eder. Basic giyim genellikle minimalist tasarımlı, düz renkli ve klasik kesimli parçalardır.

Basic tunik ne demek?

Temel giyim terimi son yıllarda moda dünyasında giderek daha sık duyduğumuz bir terim haline geldi. Ancak birçok kişi bu terimin tam olarak ne anlama geldiğini bilmiyor olabilir. Temel giyim, sade, basit ve genellikle desensiz kıyafetleri ifade eder.

Kalıp tipi ne demek?

Kalıp sistemleri, uygulama alanına göre farklı şekilde tasarlanan güvenli inşaat sistemleridir. Güvenlik iskeleleri, cephe, boya, kalıp ve izolasyon inşaatlarında, duvar inşaatlarında, cephe kaplama ve kaplama işlemlerinde ve silo inşaatlarında en sık kullanılan sistemlerden biridir.

Standart kalıp nasıl oluyor?

Regular fit pantolonlar normal bel ölçüsüne sahip, kalçayı çok fazla vurgulamayan ve belden bacaklara doğru düz olan pantolonlardır. Günümüzde birçok kombinde kullanılan pantolon kalıpları olduğunu söyleyebiliriz.

Kalıp çeşitleri nelerdir?

Kalıp çeşitleri nelerdir? Yapıldığı malzemeye göre. 1. Ahşap kalıplar 1. Kolon kalıpları 2. Kontrplak kalıpları 2. Panel kalıpları 3. Çelik kalıplar 3. Perde kalıbı 4. Plastik kalıplar 4. Kiriş kalıpları

Regular kalıp ne demek?

Regular fit, bir giysinin normal ölçülerde yapıldığı anlamına gelir. Vücudunuzun standart ölçülerine göre uyarlandığı için rahat ve keyifli bir giyim deneyimi sunar. Regular fit giysiler vücudunuzun doğal hatlarını vurgular ve giyildiğinde nefes alabilirlik sunar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gaziantep Esmer Escort