İçeriğe geç

Bozcaada Assos Arası Kaç

Ayvalık Bozcaada arası kaç km?

Merkeze sadece 7 km uzaklıktaki bu eşsiz yer, size unutulmaz tatil anıları yaşatacak. Özellikle deniz tutkunlarının mutlaka görmesi gereken Bozcaada, muhteşem plajları ve koylarıyla güneybatı ve kuzey rüzgarlarının dalgalarla dansını izleme fırsatı sunuyor.

Çanakkale Assos arası kaç kilometre?

Assos-Çanakkale arası mesafe 84 km’dir. Çanakkale’den Ayvacık’a, oradan da Assos’a minibüslerle yolculuk yapabilirsiniz.

Assos Geyikli’ye nasıl gidilir?

Geyikli’ye ulaşmak isteyenlerin öncelikle Ezine’ye ulaşması gerekmektedir. Ezine’ye çoğunlukla Ezine’ye direkt giden birçok otobüs firması ile ulaşmak mümkündür. Daha sonra Ezine’den taksiye binerek kısa sürede Geyikli’ye ulaşmak mümkündür.

Assosa arabayla nasıl gidilir?

ARAÇLA GELİYORSANIZ; Çanakkale tarafından geliyorsak; Ayvacık sapağını geçtikten yaklaşık 500 metre sonra sapa bir yol gibi görünse de Küçükkuyu’ya gelmeden hemen önce sağda sağa dönerek ulaşabilirsiniz (bu yolu kaçırıp devam ederseniz “Assos Behramkale’ye” tabelasını takip ederek ulaşabilirsiniz).

Çanakkale Cunda Adası arası kaç saat?

Çanakkale Cunda arası uçuş mesafesi kaç kilometre ve uçuş kaç saat sürüyor? Çanakkale Cunda arası toplam uçuş mesafesi 90 kilometredir. İki şehir arasındaki uçuş yolculuğu 20 dakika sürmektedir.

Çanakkale Bozcaada ne kadar sürüyor?

ADAYA DENİZ ULAŞIMI Bozcaada’ya ulaşım Gestaş tarafından feribot (araba feribotu) ile sağlanmaktadır. Bozcaada ile Geyikli Yukyeri feribot iskelesi arasındaki 4 mil uzunluğundaki rota yaklaşık yarım saat sürmektedir. Yaz sezonunda iki feribot karşılıklı sefer yapmaktadır. Yazın seferler her 45 dakikada bir yapılırken kışın günde üç sefere kadar çıkabilmektedir.

Assos hangi ilçeye bağlıdır?

Assos Nerede? Çanakkale’nin Ayvacık ilçesinde bulunan Assos, Behramkale köyü sınırları içindeki antik kenti ve Küçükkuyu’dan Babakale’ye kadar olan sahil kasabasını da temsil eden bir bölgedir.

Assos denize nerede girilir?

Yeşil Liman, Koruoba Sahili, Sivrice ve Sokakağzı denize girilebilen koyların adlarıdır.

Çanakkale Geyikli arası kaç kilometre?

Tüm destinasyonlarımızı keşfedinÇevrimiçi ödemeEvetMesafe41 kmDirekt bağlantıEvet

Assos Bozcaada yakın mı?

Yolun toplam uzunluğu 65 km’dir. Yol boyunca mola verebileceğiniz görülmeye değer yerler ve Bozcaada’ya uzaklıkları şu şekildedir: Assos/ 65 km.

Geyikli Bozcaada feribotu kaç TL?

TARİFELER GEYİKLİ – BOZCAADAYolcu100,00 TL90,00 TLGetCard Öğrenci20,00 TL45,00 TLKüçük Motor (250 cc altı)320,00 TL127,00 TLdakart Büyük Motor270,00 TL320.

Bozcaada araba ile gezilir mi?

BOZCAADA’DA ULAŞIM Adanın yolları oldukça düzgün ve asfalt kaplıdır. Arabayla tüm adayı dolaşmak yarım saatten az sürer. Arabanız yoksa yaz boyunca kalenin önünden kalkan minibüsleri kullanabilirsiniz. Bu minibüsler adanın başlıca plajlarına gider: Ayazma, Sulu Bahçe, Habbele ve Mermer Burnu.

Assos tüneli ücretli mi?

Öte yandan, “Assos” ve “Troy” adını taşıyan iki tünelin kullanımı ücretsiz olurken, bakım ve onarım çalışmaları tamamlandıktan sonra dileyen sürücüler eski yolu kullanabilecek.

Behramkale’de nereler gezilir?

Behramkale Köyü’nde Görülecek Yerler: Assos Antik Kenti, Athena Tapınağı, Akropolis, Eski Liman, Hüdavendigar Camisi, Hüdavendigar Köprüsü

Küçükkuyu Assos arası kaç?

Ayvacık-Küçükkuyu Yolu kapsamında Assos-Troya arasındaki tünel yapım çalışmalarının tamamlanmasıyla 12,15 km olan Assos Tüneli-Küçükkuyu arası mesafe 2,52 km kısalarak 9,63 km’ye düşürüldü. Yolun kısmi yol olarak trafiğe açılmasıyla sürüş konforu artarken, seyahat süresi 50 dakikadan 5 dakikaya iniyor.

Bozcaada günübirlik gidilir mi?

Bozcaada’ya günübirlik gidilebilir mi? Bu soru adayı gezmek isteyenlerin aklını kurcalarken, Gestaş’ın düzenlediği karşılıklı seferler sayesinde Bozcaada ile Geyikli İskelesi arasında günübirlik turlar yapılabiliyor.

Bozcaadaya arabayla gidilir mi?

Arabanızla adaya feribottan indikten sonra, trafiğe açık 2 sokak imkanından yararlanarak aracınızı belediyenin ücretsiz otoparklarından birine bırakabilir ve ardından otelinize yürüyebilirsiniz. Sonrasında merkeze kadar araç kullanmanıza gerek yok, ancak elbette merkez dışında bulunan plajlara da araçla gidebilirsiniz.

Ayvalık Geyikli İskelesi arası kaç kilometre?

Ayvalık ile Geyikli arası seyahat mesafesi kaç kilometre ve yolculuk kaç saat sürüyor? Ayvalık ile Geyikli arası toplam mesafe 199 kilometredir. İki lokasyon arasındaki otobüs yolculuğu 4 saat sürmektedir.

Ayvalık Cunda Adası arası kaç kilometre?

Ayvalık’ı Cunda Adası’na bağlayan bir köprü bulunmaktadır. Cunda Köprüsü 1964 yılında yapılmış olup adaya karayolu ulaşımını sağlamaktadır. Ayvalık ile Cunda arasındaki mesafe yaklaşık 8 km’dir ve araçla ulaşım oldukça kolaydır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gaziantep Esmer Escort