İçeriğe geç

Öğrenci Abonman Ayda Kaç Kez Yapılır

1 ayda 2 kere abonman yapılır mı?

Bir Abonman Kart’a ayda en fazla bir kez yükleme yapılabilir. Daha önce yükleme yapılmış yeni bir Istanbulkarts aboneliğini yüklemek için aboneliğin son kullanma tarihinin 5 günden az ve 35 krediden az olması gerekir. Yükleme için her iki koşulun da karşılanması gerekir.

Ankara öğrenci abonman kaç biniş 2024?

“Öğrenci abonmanları için biniş kartı sayısı 200’e çıkarıldı.” 1 Ağustos 2024’ten itibaren geçerli olacak yolcu taşıma ücretleri hakkında bilgi veren Beşli, “Tam bilet fiyatı 20 TL olarak belirlendi.” dedi.

Abonman 2 kere basılır mı?

Öğrencilerimizin, kombine biletlerini ilk kullanımdan hemen sonra aynı jetonlu gişeden hatlarda veya istasyonlarda ikinci kez kullanmaları mümkün değildir.

Öğrenci abonmanı ne kadar 2024?

Öğrenciler için aylık akbil ücreti 250 liradan 282,5 liraya çıkarıldı.

Abonman süresi bitmeden abonman yapılır mı?

Abonman öğrenci kartı ile aynı araçta ve aynı istasyonda ilk ve ikinci yolculuk arasında 30 dakika süre tanınır. İkinci biniş 30 dakika içinde gerçekleşirse abonelik başvurusu kullanılamaz.

Abonman sonraki aya devrediyor mu?

Bu nedenle abonelik uygulamasından yararlanan vatandaşlarımız başvuru koşullarını kabul etmiş sayılır. Abonelik koşulları gereği ücret iadesi veya seyahatlerin bir sonraki aya aktarılması mümkün değildir.

Ego öğrenci kaç TL 2024?

Mevcut ekonomik koşulların yarattığı zorunluluk nedeniyle UKOME toplantısında alınan yeni karara göre; 1 Ağustos 2024 Perşembe gününden itibaren tam bilet ücreti 21 TL, öğrenci bileti ücreti 10,50 TL, öğrenci aboneliği ise aylık sınırsız 300 TL olacak.

Öğrenci Ankara abonman kaç TL?

EGO Öğrenci Abonelik Kartı, EGO Genel Müdürlüğü’ne bağlı şehir içi toplu taşıma araçlarında (otobüs, tren sistemleri ve teleferik) aktarmasız kullanılır ve takıldığı tarihten itibaren 30 gün geçerlidir. EGO Öğrenci Abonelik Kartı’nın aylık sınırsız ücreti 300,00 TL’dir.

Öğrenci abonmanı kaç biniş?

Aylık 200 seyahatlik aboneliklerde sistem öğrenci kartına öncelik tanır. 200 seyahat kullanım hakkı sona erdiğinde güncel indirimli öğrenci ANKARAKART veya aylık abonelik ANKARAKART devreye girer.

Öğrenci kartı neden tam basıyor?

Akbil’inize bir abonelik eklediğinizde. Dijital kartınız artık tamamen basılmış olur. Aboneliğiniz sona erdiğinde, dijital kartınız tekrar basılacaktır. Normal kartınızda yüklü bir abonelik varken, dijital kartınız tam fiyatı basacaktır.

Öğrenci kartı kara liste ne demek?

Bunlar, öğrencilerin ve öğretmenlerin aşağıda listelenen belgelerle Kart38 işlem merkezlerine başvurduklarında aldıkları kişiselleştirilmiş kartlardır. Bu kişisel kartların başkaları tarafından kullanılması yasaktır. Bu gibi durumlarda karta el konulur ve kara listeye alınır.

Aylık öğrenci abonman nasıl yapılır?

Öğrenci abonelik başvurularında yeni dönem. Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin (ABB) öğrenci dostu uygulamalarından biri olan toplu taşıma araçlarına yönelik öğrenci abonelik işlemleri artık web sitesi ve EGO Cep’te uygulaması üzerinden online olarak yapılabilecek.

30 yaş üstü öğrenci abonman ne kadar?

Bu yeni düzenleme, 30 yaş üstü öğrencilerin toplu taşımada ödemek zorunda olduğu ücretleri değiştiriyor. Tam kart kullanıcılarına kıyasla %10 indirim varken, aylık abonelik ücretlerinde %82 indirim var. Bu, 30 yaş üstü öğrencilerin toplu taşımayı kullanmak için 18 lira ödemesi gerektiği anlamına geliyor.

Öğrenci bileti ne kadar 2024?

İBB Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME), Temmuz toplantısında toplu ulaşıma yapılan yüzde 13’lük zammın ardından; -İstanbulkart 17,70 liradan 20 liraya, -Öğrenci 8,64 liradan 9,76 liraya, -Sosyal (öğretmen, 60 yaş) 12,67 liradan 14,00 liraya,

Öğrenci abonmanın yaş sınırı var mı?

30 yaş üstü öğrenciler artık Öğrenci İstanbul Kartı’ndan yararlanamayacak. Bunun yerine, tam İstanbul kartında, tam aylık Mavi Kart’ta ve tam transfer ücretlerinde %10 indirimden yararlanabilecekler. Ayrıca, aylık abonelik ücretinde %82 indirim uygulanıyor.

Aylık abonman kaç basım?

Öğrenci İstanbulkart çıktı ücreti 8.64 TL, abonelik ücreti ise 250 TL olarak güncellendi. Sosyal kartın bir sayısı (öğretmenler ve 60 yaş üstü kişiler) 12.67 TL, abonelik ücreti ise 864 TL.

Tam akbil 2 Basım ne kadar?

Öğrenciler için tek kart fiyatı 8.64 liraydı. Akbil 2024 için aylık öğrenci fiyatı 250 lira. Sosyal kart (öğretmenler ve 60 yaş üstü) 12.68 liraya çıkarken, Mavi Kart aylık 1388 liraydı.

Aylık öğrenci abonman nasıl yapılır?

Öğrenci abonelik başvurularında yeni dönem. Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin (ABB) öğrenci dostu uygulamalarından biri olan toplu taşıma araçlarına yönelik öğrenci abonelik işlemleri artık web sitesi ve EGO Cep’te uygulaması üzerinden online olarak yapılabilecek.

Kart38 abonman ne kadar?

Card38 Bilet satış ve vize ücretleriKART TİPİKART FEEVISA FEEFULL KART55 TL-TAM ABONELİK KART (Aylık 150 biniş)55 TL710 TLTAM ABONELİK KART (Aylık 30 biniş)55 TL435 TLÖĞRENCİ KARTI40 TL30 TL9 Diğer hatlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir